Ingezonden persbericht


Twee nieuwe professionals voor groeiend GPXS

Gent, 1 december 2009 ¯ GPXS Services, leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones, benoemt Amaury Lambrecht (36) tot Consultant voor de afdeling Professional Services. Steven Roelants (30) wordt Technical Support Engineer voor de Managed Services-tak van het bedrijf.

Amaury Lambrecht
Lambrecht is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor implementaties van de BlackBerry­infrastructuur, alsmede voor training voor BlackBerry. Voordat hij in dienst kwam bij GPXS Services, werkte hij als freelance IT-consultant. Hij heeft ruime ervaring met BlackBerry Enterprise Solutions en verschillende communicatiesystemen, en in het managen van projecten.

Roelants is aangesteld als Technical Support Engineer en gaat zich in deze functie bezighouden met het ondersteunen van de GPXS Services-klantenbase. Voorheen werkte hij als IT-specialist bij Orbid, een Belgisch IT-bedrijf. Hij heeft brede ervaring op verschillende gebieden, waaronder klantenservice, netwerkarchitectuur, Microsoft-technologie en Cisco-oplossingen.

"We zijn erg verheugd met de komst van deze twee professionals. GPXS Services wordt in Europa steeds groter. De kennis en ervaring van Lambrecht en Roelants zullen onze groeiambities ondersteunen en tegelijkertijd de best mogelijke service garanderen voor onze klanten", zegt Ruud Kaitjily, Business Development Manager bij GPXS Services.

###

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training, -support en -implementatiediensten. Alle consultants van GPXS Services zijn RIM-gecertificeerd, evenals de trainers die officieel de RIM-Authorised Trainer-status hebben. GPXS Services is Alliance Member van Research in Motion (RIM). GPXS Services werkt nauw samen met diverse partners en telecomoperators. Voor meer informatie: www.gpxs.net.