Ingezonden persbericht


Nieuw deze winter: rechtstreekse charter naar het Zweedse Östersund:

MET BURO SCANDINAVIA OP AVONTUUR IN ÖSTERSUND

Amsterdam, 1 december 2009

Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia heeft i.v.m. haar nieuwe wintercharter naar Åre/Östersund in Zweden een nieuwe Adventure Week in het winterprogramma opgenomen; de Adventure Week Östersund. Dit winteravontuur omvat een 8-daagse reis inclusief vlucht, accommodatie en afwisselende winteractiviteiten, zoals een sneeuwscootertocht, een langlaufclinic en een sneeuwschoenwandeling. Ook een dag schaatsen ontbreekt niet, want Östersund is met de langste natuurlijke schaatsbaan (40 km) van Zweden een waar schaatswalhalla. In het nabijgelegen Åre, het grootste skigebied van Scandinavië, is het bovendien mogelijk om de latten onder te binden.

Project Manager Laura Benner van Buro Scandinavia over de nieuwe Adventure Week: "Met onze Adventure Weeks bieden wij onze reizigers bijzondere wintervakanties aan. Het historische en knusse Östersund aan het Storsjön meer in hartje Zweden is een ideale uitvalsbasis van typisch Zweedse winteractiviteiten. Met de nieuwe rechtstreekse charter is het Zweedse wintersportgebied gemakkelijk en snel bereikbaar!"

De Adventure Week Östersund is te boeken vanaf E 1029 in de periode 14 februari t/m 20 maart 2010.

Kijk voor meer informatie over Östersund of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.