Gemeente Heerde



Persbericht

Datum:  1 december 2009




Meer leveranciers huishoudelijke verzorging in Heerde




De gemeente Heerde heeft vanaf 1 maart 2010 een contract met zeven aanbieders van huishoudelijke verzorging. De drie waarmee Heerde al een contract had zitten hier ook bij, zodat inwoners die tevreden zijn over hun zorgaanbieder niet over hoeven stappen.


Zeven aanbieders

De gemeente Heerde heeft straks met zeven aanbieders een contract voor de huishoudelijke verzorging. Naast de drie aanbieders waarmee Heerde de afgelopen jaren al een contract had (Thuiszorg Service Nederland bv, Vérian en Carinova) zijn dat: Zorgkompas bv, Stichting Zorggarant, Beeuwkes Thuiszorg bv en Stichting De Nieuwe Zorg Thuis.

Omdat de huidige drie aanbieders werkzaam blijven binnen Heerde, hoeven inwoners die tevreden zijn over hun zorgaanbieder daarom geen andere te kiezen. Ze kunnen bij hun zorgaanbieder blijven. Maar als ze wel willen overstappen naar een ander, kunnen ze dat ook doen.

Alle inwoners die voor huishoudelijke verzorging zijn geïndiceerd hebben een brief ontvangen van de gemeente. Daarin kunnen ze lezen hoe het precies zit met de wijzigingen.



Einde persbericht