Nieuw Nederlands horlogemerk

02/12/2009 13:14

Pellikaan timing

Productontwikkelaar en technoloog Hubert Pellikaan werkte maandenlang aan het perfecte horloge. Toen hij deze ging dragen, bleken veel mensen enthousiast. Zo ontstond het idee om er meer te produceren en was Pellikaantiming geboren. Inmiddels vliegen zijn horloges zijn zaak uit.

Met de Pellikaantiming horloges kiest u voor sportieve mode en een goed getimed leven. Voor originaliteit en kwaliteit.

U leest u de tijd zeer exact af (handig voor hartslag metingen en eieren koken).

Het design is tijdloos. De kast is van roestvrij staal en het saffierglas zorgt ervoor dat er geen krassen op kunnen komen. Door de zeer sterke band, kunt u dit horloge zelfs gebruiken bij wilde sporten. Het oerdegelijke uurwerk is van ETA Zwitserland (en wordt gebruikt door 70% van de topmerken!). Deze worden door Pellikaan timing overigens eerst volledig uit elkaar gehaald en van state of the art smering voorzien en afgeregeld.

U hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, deze horloges hebben eeuwigheidswaarde.

Een koper: 'Ik wilde wel eens wat anders dan de standaard merken, waar iedereen mee loopt. Dit vond ik meteen een prachtig model: stoer, solide en hip. Veel mensen vragen aan me hoe ik aan dat mooie horloge kom. Dan zeg ik: from Holland!'

Voor meer informatie www.pellikaantiming.nl. Via deze site kunt u de verschillende modellen bekijken en bestellen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.pellikaantiming.nl