Online zorgverzekering populair: AnderZorg.nl groeit bovengemiddeld

02/12/2009 17:37

Menzis zorg en inkomen

Wageningen, 2 december 2009

Online zorgverzekering populair: AnderZorg.nl groeit bovengemiddeld

Steeds meer mensen kiezen voor de online zorgverzekeraar AnderZorg, onderdeel van Menzis. Het aantal klanten van AnderZorg is dit jaar al met meer dan 8% gegroeid naar ruim 100.000. Deze stevige groei ligt ver boven het marktgemiddelde en is al bereikt nog vóór het begin van de drukste 'overstapmaand' (december). In een economisch onzekere tijd, waarin veel Nederlanders ook hun zorgkosten extra kritisch tegen het licht houden, blijkt AnderZorg de voordeligste en een volwaardige keuze te zijn. AnderZorg verwacht dat de totale groei tot 1 februari 2010 (de datum tot wanneer verzekerden kunnen overstappen) nog hoger zal zijn.

De voordeligste zorgverzerekaar

AnderZorg maakt als grootste online zorgverzekeraar van Nederland goede zorg veel goedkoper en geeft klanten échte keuzevrijheid. AnderZorg biedt complete en doelgerichte service via internet. Een klant kan zo zelf, en wanneer dat hem uitkomt, alle zaken rond zijn zorgverzekering regelen. Hierdoor heeft AnderZorg geen dure kantoorgebouwen of veel personeel nodig die via de premie betaald worden. En dat zien klanten terug in de laagste zorgpremie van Nederland.

Volwaardige zorgverzekeraar

AnderZorg is bovendien een volwaardig alternatief voor elke andere zorgverzekeraar. De lage premie gaat niet ten koste van de kwaliteit van de zorg. Bovendien houdt de klant maximale keuzevrijheid. Hij is bijvoorbeeld niet verplicht naar een beperkt aantal zorgaanbieders te gaan maar kiest zelf zijn zorgaanbieder, waar dan ook in Nederland. Dit in tegenstelling tot sommige andere internetverzekeraars. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg namelijk gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook hanteert AnderZorg geen acceptatie-voorwaarden: Iedereen is welkom.

Goed kan véél goedkoper

De andere manier van (zelf-)bediening die AnderZorg biedt, spreekt vooral jonge mensen aan die meer en meer vertrouwd zijn met internet en online diensten. Speciaal voor hen heeft AnderZorg ook een aantal voordelige en op maat gesneden aanvullende pakketten. Bijvoorbeeld de speciale jongerenverzekering AnderZorg Jong met een dekking voor onder andere bril of contactlenzen, fysiotherapie, alternatieve behandelwijzen én beperkte dekking voor de tandarts.

Zo laat AnderZorg nog eens zien hoe goed véél goedkoper kan.





http://www.anderzorg.nl