RTL Group

Spannende ontknoping Expeditie Robinson 2009: Wie Is Ultieme Survivor?

Na de hoog scorende voorlaatste uitzending van Expeditie Robinson gisteravond, met 853.000 kijkers was dit de best bekeken aflevering tot nu toe, maken de overgebleven kandidaten zich op voor de spannende slotfase van de populaire RTL 5-realityserie. In de extralange, laatste uitzending op donderdag 3 december is, na een seizoen vol heftige ontwikkelingen, persoonlijke vetes en meesterlijke complotten, te zien hoe de drie overgebleven mannen een zware strijd leveren om die ene, felbegeerde finaleplek. De die-hards zijn overgeleverd aan de langste Robinson-proef ooit: een superspannend spel waarin snelheid, behendigheid en het in bedwang houden van de zenuwen bij elkaar komen. Intussen wachten Marina en Rita, die beiden hun finaleplek al eerder veilig stelden, op het strand gespannen af welke tough guy de langste adem heeft en naast hen komt te staan in de finale. Wordt het Jeroen, Dennis of Marcel?

Een speciale eilandraad, die Eddy Zoëy en Evi Hanssen gezamenlijk presenteren, wijst aanstaande donderdag uit wie de ultieme survivor is en naar huis gaat als winnaar van Expeditie Robinson 2009 met de prijs van 50.000 euro. Zal de girlpower doorslaggevend zijn of gaat de overwinning toch naar het sterke geslacht?

Uitzending finale Expeditie Robinson: RTL 5, donderdag 3 december, tussen 20.30 en 22.00 uur. Herhaling: RTL 5, zondag 6 december, tussen 18.05 en 19.35 uur.

Website: rtl.nl/expeditierobinson

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl. Een foto van het presentatieduo is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.