Gemeente Voorschoten

Rene Boelen in De Werf

Expositie kunstschilder Rene Boelen in De Werf

De Werf Kunstschilder René Boelen exposeert van november tot januari in zalencentrum De Werf metonder het thema "Zijpaden van een fijnschilder".

Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij heeft, naast jarenlange ervaring als fijnschilder, ook vele andere paden bewandeld.

Naast het schilderen met olieverven heeft het weergeven van landschap-impressies in gemengde technieken en óók het schilderen van portretten in een losse penseelstijl zijn interesse. Vandaar de titel "Zijpaden van een fijnschilder"

Deze expositie die duurt t/m woensdag 6 januari toont diverse onderwerpen
en stijlen van René Boelen, die u een goede indruk geven van zijn verschillende werkterreinen zoals de nu geëxposeerde landschap-impressies in diverse technieken.

Eerdere exposities, o.a. in, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Leiden, Gouda, Haarlem, Eindhoven, Noordwijk, New York en Philadelphia hebben aangetoond dat er vele positieve recensies volgen en geïnteresseerde galerie-bezoekers zijn werk op juiste waarde weten te schatten.

"Zalencentrum De Werf" vindt u in Voorschoten in de Schoolstraat 4. De ingang is aan de linkerzijde van de Kerk "Het Kruispunt". In de hal vindt u lijsten met informatie over de tentoongestelde tekeningen en schilderijen. Openingstijden zijn op elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en op elke zondag van 11.30 tot 12.30 uur.

Als u wilt dat René Boelen aanwezig is, als u de expositie bezoekt, dan kunt u hem bellen op telefoonnummer (071) 562 36 60.
* 3 december 2009 t/m 1 januari 2010