Gemeente Sneek


"ijlsterkade 26"

Ontwerp Bestemmingsplan "IJlsterkade 26"

Burgemeester en wethouders van Sneek maken bekend dat zij op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een ontwerp van het bestemmingsplan "IJlsterkade 26" hebben vervaardigd.

Het ontwerp-bestemmingsplan "IJlsterkade 26" heeft betrekking op een perceel aan de IJlsterkade 26 te Sneek. Het doel van dit bestemmingsplan is om de bouw van een rioolgemaal op deze locatie mogelijk te maken. Het geldende bestemmingsplan IJlsterplein maakt de bouw van een gemaal reeds mogelijk. Het bouwvlak in het geldende bestemmingsplan heeft echter onvoldoende omvang. In dit bestemmingsplan wordt het bouwvlak en bestemmingsvlak (Bedrijf-Nutsbedrijven) vergroot waardoor de bouw van het rioolgemaal mogelijk is.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 4 december 2009 tot en met 14 januari 2010 voor een ieder ter inzage op het gemeentekantoor, Marktstraat 15, maandag tot en met donderdag van 9.00- 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.30 uur. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:
* - schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

* - mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr. M.Huisman, telefoon: 0515-485415). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.