Herôme maakt nagellak tot kunst 03/12/2009 09:01

PR Newswire

ALMERE, The Netherlands, December 3 /PRNewswire/ --

- Internationale kunstenaars lakken portretten

Herôme heeft kunstenaars uit New York, Barcelona en andere wereldsteden gevraagd zich te laten inspireren door Herôme nagellak, World Inspired Colours (W.I.C.). Waanzinnige portretten, volledig gemaakt van W.I.C. nagellakken, zijn hier uit voort gekomen. Een van deze creaties staat symbool voor de W.I.C. collectie en is terug te vinden in alle communicatie. Onder de kunstenaars bevinden zich o.a. moderne kunstenaars; Karski, Rabodiga en Hefner, die wereldwijd exposeren in musea van moderne kunsten.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:
http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/herome/37566/

Geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen heeft elke lak een naam van een wereldstad. De toegevoegde bestanddelen resulteren in duurzaam gelakte nagels en de brede kwast zorgt voor een makkelijke applicatie. De wereldse kunstenaars zijn gevraagd W.I.C. een gezicht te geven, wat de lijn een trendy en artistiek concept maakt.

W.I.C. Art

De link tussen nagellak en graffiti was voor Herôme snel gelegd. Graffiti en nagellak hebben namelijk vele overeenkomsten. Beide zijn vol van kleur en bedoeld ter decoratie en uiting van ieders unieke persoonlijkheid. Karski is de eerste kunstenaar die bij het project betrokken is. Hij werkte eerder al voor o.a. Justin Timberlake, Mac Donalds en Philips. Ondertussen loopt de samenwerking al tot Buenos Aires, Parijs, Valencia en London.

De kunstenaars hebben allen in eigen stijl een portret compleet van nagellak gemaakt. Deze portretten komen terug in de communicatie van de lijn en geven het concept van World Inspired Colours perfect weer. Verder zullen de kunstenaars live te werk gaan bij de doorstart van de lijn, tijdens de Huishoudbeurs in februari 2010.

World Inspired Colours

W.I.C. kleurlakken biedt iedere vrouw van jong tot oud van klassiek tot trendy een passende accessoire. Het kleuren perspect varieert dan ook van nude, romantisch roze, klassiek rood tot trendy groen. De lakken zijn verrijkt met Silica en Vitamine E die de nagels optimaal verzorgen en een briljante glans geven. Iedere vrouw en haar behoefte aan betaalbare luxe vindt haar match in de nagellak collectie. De collectie is afgemaakt met een speciaal ontwikkelde W.I.C. Top Coat en W.I.C. Base Coat, die de lakken nog beter tot hun recht doen komen. De optimale nagelbescherming van de Base Coat en de prachtige glans van de Top Coat geven langer plezier van mooi gelakte nagels.

De nagellakken zijn prachtige kleuren en van hoogwaardige kwaliteit. W.I.C. kleurlakken zijn verrijkt met Silica, Vitamine E en Panthenol. Panthenol draagt bij aan een genormaliseerd vochtigheidsgraad en heeft een kalmerende werking bij onder andere ontstekingen en allergieën. Daar bovenop zorgt de brede kwast voor een makkelijke applicatie. Is er weinig tijd om te lakken, geen probleem W.I.C. heeft een snelle droogtijd.

Inspired By

W.I.C. is de prachtige combinatie van alle natuur, culturen en kleurrijke steden die onze veelzijdige wereld ons biedt. Deze inspiratie is onder andere terug te vinden in de namen van de kleurlakken. Vernoemd naar steden verspreid over de hele wereld bevat de collectie kleuren zoals, Buenos Aires, New York, Nairobi en Amsterdam.

Note voor de redactie:

World Inspired Colours zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar voor EUR 7,95 per stuk en EUR 12,95 per 2 stuks bij drogisterij, parfumerie en http://www.herome.com

Voor meer informatie of beeld kun t u contact opnemen met Afdeling PR via info@herome.nl of +36-5210130. http://www.worldinspiredcolours.com






-