CNV Onderwijs

3 december 2009

Nodig CNV Onderwijs bij jou op school uit!

Wil je dat CNV Onderwijs op jouw school komt vertellen wat de invoering van de Functiemix voor jou en je collega's betekent? Dat kan! Je kunt ons uitnodigen voor een flitsbezoek op school. Als dank voor je medewerking ontvang je een Pluim! Met een Pluim kun je uit heel veel leuke cadeaus kiezen. Een luisterboek, badproducten, cd's, iets voor in de keuken of toch gewoon een cadeaucheque? Er is voldoende keus!

Als je werkzaam bent in het primair onderwijs kun je een e-mail sturen naar functiemixpo@remove-this.cnvo.nl. Wanneer je werkzaam bent in het voortgezet onderwijs kun je een e-mail sturen naar functiemixvo@remove-this.cnvo.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info?
Wil je meer informatie dan je op een flitsbezoek krijgt? Dat kan! CNV Onderwijs Academie verzorgt twee verschillende cursussen over het onderwerp.

Zo verzorgen we een voorlichting over de functiemix voor mr- en gmr-leden. Tijdens de voorlichting komen onder andere de achtergrond, de bedoeling en de spelregels van de functiemix aan de orde. Aan de voorlichting zijn kosten verbonden. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast bieden we de cursus Loopbaan en functiemix: is LB of LC iets voor mij aan. In de cursus wordt een stappenplan gemaakt waarmee deelnemers richting aan hun loopbaan kunnen geven. Verder zul je leren hoe je je kwaliteiten zoveel mogelijk kunt profileren in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde kwaliteiten- en inspiratiespel. Leden betalen voor de cursus 150 euro, niet-leden 300 euro. Klik hier voor meer informatie.
---