Gemeente Hilversum

Actie Bladslag deze week

publicatiedatum: donderdag 3 december 2009

De Actie Bladslag is begonnen, de opslaglocaties zijn ingericht. Er wordt met drie ploegen hard gewerkt om Hilversum van blad te ontdoen. Uiteraard kan niet overal tegelijk blad verwijderd worden, let u daarom vooral op deze rubriek op deze pagina's. Daarin kunt u lezen wanneer uw wijk aan de beurt is. Zorg ervoor dat het blad uit uw eigen tuin op tijd op de stoep ligt, niet op straat en het liefst niet weken van te voren.

In de wijken Noord en Midden verloopt alles redelijk volgens planning. In Zuid is door de weersomstandigheden een kleine achterstand ontstaan. De aannemer doet er alles aan om de achterstand zo snel mogelijk in te halen. In week 50 worden extra ploegen ingezet.

In week 50 wordt een vijftal units ingezet. De planning voor deze week is als volgt.

De units 1 en gaan napoetsen in Noord, Midden, Zuid en Oost. Verder komt de Actie Bladslag in de buurt die begrensd wordt door de Loosdrechtseweg, Gijsbrecht van Amstelstraat en Berensteinseweg gevolgd door de buurt die begrensd wordt door de Loosdrechtseweg, Diependaalselaan, Bosdrift, Kolhornseweg. Ook komen deze week de wijken De Meent en Kerkelanden aan de beurt.