Nederland rijk aan voetbalkenners

03/12/2009 11:58

De Lotto

54 Toto-spelers voorspellen alle wedstrijden Toto-13 goed

Deze week hebben maar liefst 54 Toto-spelers de 13 wedstrijden uit het Toto-13 programma goed voorspeld. Dit is de eerste keer dit jaar dat er zoveel mensen alle wedstrijden goed voorspellen. Het Toto-13 programma bestond uit alle Nederlandse eredivisiewedstrijden van afgelopen weekend en een aantal wedstrijden uit buitenlandse competities, waaronder de topwedstrijden Arsenal - Chelsea en FC Barcelona - Real Madrid.

In het Toto-13 programma van afgelopen weekend zaten een aantal wedstrijden met een duidelijke favoriet. Er werd bijvoorbeeld veel ingezet op winst voor FC Barcelona. De meeste verwachtingen zijn uitgekomen. Toch is het vrij uniek dat zoveel spelers winnen. "Meestal voorspelt 1 persoon wel alle wedstrijden goed en soms voorspelt helemaal niemand alle wedstrijden goed. Dat het er nu maar liefst 54 zijn, wil ook wel wat zeggen over de voetbalkennis van onze spelers." aldus Maarten Roomer, brandmanager van Toto.

Toto-13

Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel en via www.toto.nl.

De Jackpot voor aankomend weekend staat op circa 10.000 euro.