Gemeente Woudrichem

Werkzaamheden N322 uitgesteld

Op aandringen van de gemeente Woudrichem is er op woensdagmiddag 2 december spoedoverleg geweest tussen gemeente en de provincie Noord-Brabant over de ingrijpende afsluiting van de N322 tussen Nieuwendijk en Giessen in verband met spoedwerkzaamheden die de provincie uitvoert aan de rijbaan.

Â

De gemeente Woudrichem heeft in dit overleg voorgesteld om de werkzaamheden te staken en op een later tijdstip gefaseerd uit te voeren. Uitstel is wenselijk, zo heeft wethouder Verkeer Bergsma bepleit, zodat er meer tijd is om de inwoners van de gemeente Woudrichem en het hele Land van Heusden en Altena, en de overige gebruikers van de N322 naar behoren te informeren over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Ook heeft de gemeente voorgesteld de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren, om zware overlast (sluipverkeer) zoals op de eerste dag van de werkzaamheden is ondervonden, te vermijden.

Â

De provincie heeft besloten dat morgen, donderdag 3 december, de noodreparaties op het traject worden afgemaakt en dat de overige werkzaamheden medio 2010 worden opgepakt.