FloraHolland


+ Aanvoerbrieven zelfprinten

Nieuwe veilschema Rijnsburg ingegaan: veilen op zeven klokken

RIJNSBURG (3 december 2009) - Deze week is de zevende projectieklok in Rijnsburg in gebruik genomen. Door het veilen op zeven klokken en door de uitbreiding van het beeldveilen, is ook het nieuwe veilschema ingegaan. De uitbreiding naar zeven klokken vormt de laatste stap in de renovatie van de mijnzaal. Eerder zijn de kopersbanken vernieuwd en is het projectieveilen ingevoerd.

Start beeldveilen Roos GP (EU en Ecuador) en Chrysant Twee van de zeven klokken zijn volledige beeldveilklokken geworden: klok 1 en 4.
De volgende producten worden nu middels Beeldveilen geveild: Roos GP (EU en Ecuador), Chrysant (tros, santini en geplozen), Gerbera en Germini in doos, Anthurium en Anthuriumblad. Veel aanvoerders hebben zich goed voorbereid en leveren al eigen foto's en logo's aan. Met name bij de rozen is dit het geval.

Veilschema 7 klokken
Bij de inrichting van het nieuwe veilschema vormen kopersbehoeftes en het productpakket van Rijnsburg het uitgangspunt, maar er is ook gekeken naar de veilmomenten op de andere exportvestigingen (Aalsmeer en Naaldwijk) om de verschillende veilschema's meer te synchroniseren. In het nieuwe schema worden chrysanten en gerbera's in doos om deze redenen vroeger geveild.

Klik hier voor het nieuwe veilschema