Omnitech legt op EuroSTAR 09 de nadruk op Keyword-Driven structuur 03/12/2009 13:44

PR Newswire

AMSTERDAM en MUMBAI, India, December 3 /PRNewswire/ --

- Bedrijf accentueert expertise door patentstructuur - KWDF (Keyword Driven Framework)

Omnitech InfoSolutions Ltd (BSE Code: 532882), India's belangrijkste verschaffer van 'business availability' en continuïteitsplanning diensten, toonde zijn expertise in test-automatisering services door de nadruk te leggen op zijn innovatieve Keyword Driven Framework Service hulpmiddelen op EuroStar 2009 in Zweden. Het bedrijf is van plan om zijn aanwezigheid op de Europese markt uit te breiden met zijn gedeponeerde KWDF geautomatiseerde testservices.

Keyword Driven Framework (KWDF) is een verzameling van beste praktijken, processen, scripts en hulpmiddelen voor succesvolle test-automatisering.

Omnitech gebruikt zijn beproefde, geteste en bewezen KWDF-methodologie voor zijn klanten om ontwikkeling van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden te verzekeren met een aangepaste planning van activiteiten, gekoppeld aan de juiste communicatiekanalen. Dit zorgt voor minder risico's en communicatiekosten en leidt tot een succesvolle testautomatisering met een vroege ROI. Omnitech werkte nauw samen met zijn klanten voor hun behoeften op het gebied van testautomatisering en boekte succes in het behalen van resultaten.

De EuroSTAR-softwaretestconferentie was de meest succesvolle en bekendste bijeenkomst van Europese vakmensen in het testen van software. Het evenement, dat reeds voor de 17de keer plaatsvindt, wordt beschouwd als de belangrijkste trainings- en opleidingsmogelijkheid op de kalender van Europese software-testing. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats tussen 30 november en 3 december in Stockholm, Zweden, met als thema 'Testing for Real, Testing for Now'.

Als commentaar op dit evenement verklaarde Dhr. Anurag Shah, CEO, Omnitech InfoSolutions Ltd: "We zijn verheugd dat de bijeenkomst tekenen van economisch herstel weerspiegelde. Vele van de klanten / bezoekers aan onze stand hebben het over de nood aan een verbeterde kwaliteit van zaken doen binnen een realistisch tijdschema en budget. Traditionele modellen van testautomatisering worden in vraag gesteld en de behoefte om te evolueren naar een meer gestructureerd model dat duurzame voordelen kan verschaffen, is duidelijk zichtbaar. Tijdens de eerste dag van het evenement droeg een overweldigende respons bij het bespreken van de nieuwere oplossingen en modellen, zoals ons 'Keyword driven Framework', om tegemoet te komen aan toekomstige behoeften, ertoe bij dat deelname aan de EuroStar 2009 de moeite waard was."

Over Omnitech InfoSolutions Ltd

Omnitech InfoSolutions Ltd (BSE Code: 532882) is India's grootste verschaffer van continuïteitsplanning en beveiliging tegen calamiteiten. Het bedrijf biedt een brede waaier aan Business Availability Services, waaronder infrastructuurbeheer, toepassingsbeheer & prestatiebeheer. Omnitech is ook gespecialiseerd in continuïteitsplanning, met DR advies & management, Data Vaulting diensten en Workplace Recovery diensten. Kant-en-klare IT-oplossingen zoals server- & opslagconsolidatie, virtualisatie, netwerkintegratieoplossingen en datacentrumbeheer worden ook verschaft door Omnitech.

Het bedrijf biedt zijn diensten aan in de VS, Canada, het VK, België, Bahrein en Japan. Het klantenbestand omvat sectoren zoals BFSI (Banking, Financial Services and Insurance), industrie, openbare voorzieningen, diensten en IT- & ITES-organisaties.

Omnitech is het eerste Indische IT-bedrijf dat start met een door derden beheerd 'workplace recovery' centrum in India via Omnicentre. Het bedrijf streeft ernaar wereldwijd een keten van DRMS-centra te openen om soepelheid met betrekking tot werkomgeving, data en systemen te verschaffen.

Om meer te weten over Omnitech, bezoek de website van het bedrijf op http://www.omnitechindia.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

In India
Dhr. Ayan Mitra
Head- Marketing
Omnitech InfoSolutions Limited
E-mail-ayanm@omnitechindia.com
+91-98923-98289

In Nederland
Dhr. Sanjay Mishra
Europe Omnitech Technology Services BV.
E-mail- sanjay@omnitechglobal.com
+31-626517635

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: In India, Dhr. Ayan Mitra, Head- Marketing, Omnitech InfoSolutions Limited, E-mail-ayanm@omnitechindia.com, +91-98923-98289; In Nederland, Dhr. Sanjay Mishra, Europe Omnitech Technology Services BV., E-mail- sanjay@omnitechglobal.com, +31-626517635






-