Jury maakt genomineerden IVBN Scriptieprijs 2010 bekend

03/12/2009 15:56

IVBN

Minister Van der Laan als gastspreker over verduurzaming bestaande voorraad

Jury maakt genomineerden IVBN Scriptieprijs 2010 bekend

Op 2 februari 2010 wordt voor de achtste maal de IVBN Scriptieprijs uitgereikt. Deze prijs is een door de werkgroep professionaliseren van IVBN ingestelde jaarlijkse stimuleringsprijs die dient als stimulans voor studenten om voor de vastgoedbeleggingssector relevante thema's te nemen. Met deze prijs wil de IVBN bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de sector in Nederland. Aan de prijs is een geldbedrag van euro 5.000,- verbonden. De genomineerde ontvangt euro 1.000,-. Van de winnende scriptie zal een samenvattende publicatie verschijnen.

De jury koos uit de inzendingen de volgende genomineerden:

Benchmarking van de Winkel Asset Management Prestatie

Rik Eertink (ASRE-MRE)

Why do companies rent green?

Bianca Claassen (Maastricht University)

De jury bestaat uit drs. C.L. Worms RBA (Syntrus Achmea Vastgoed, voorzitter), mevrouw ir. K. Huizer (BPF Bouwinvest), drs. D. Vos (Redevco Europe Services), drs. G.J. Kapiteyn (Aberdeen Property Investors) en drs. C. van der Meulen (Altera Vastgoed).

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdagmiddag 2 februari 2010 in het WTC in Amsterdam. Daar zullen de studenten hun scripties toelichten en wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Na de uitreiking van de Scriptieprijs 2010 vindt er een themabijeenkomst plaats met als onderwerp "Verduurzamen van bestaand vastgoed". Als speciale gast zal de heer mr. E. van der Laan, minister van Wonen, Wijken en Integratie, spreken over energiebesparing en verduurzaming van de bestaande voorraad.





http://www.ivbn.nl