Previsite: eerst kijken, dan komen

03/12/2009 15:58

Livy.nl

Previsite: eerst kijken, dan komen!

Internet biedt de mogelijkheid om woningen, congreslocaties, kantoren en hotelkamers 24 uur per dag te bezichtigen. Het heeft veel voordelen. De techniek wordt mogelijk gemaakt door 'Previsite'. Previsite is een wereldwijde organisatie die in diverse landen al anderhalf miljoen online bezichtigingen aanbiedt. Nu ook in Nederland!

Een belangrijke doelgroep, de woningmakelaardij, kan haar dienstverlening er veel efficiënter en ook veel leuker door maken. Het is nu op een eenvoudige wijze mogelijk woningen in de vorm van beeldpresentaties compleet met woningplattegronden en alle bijbehorende informatie op internet te zetten.

De verkopers hoeven niet meer - op meestal ongelegen momenten - hun woning beschikbaar te stellen en potentiële kopers kunnen zich de reis uitsparen voor een woning die niet in de smaak valt. Vanuit de eigen comfortabele omgeving kunnen ze een huis beleven en ervaren, in plattegronden stappen en op details in- en uitzoomen. Bezichtig de woning wanneer het jou uitkomt, vanachter je eigen pc! Afspraken maken en rondleidingen door de makelaar: het hoeft nu pas als je het zeker weet.

Niet alleen de makelaardij heeft baat bij dit product, maar ook woningverhuurders kunnen hun objecten er veel aantrekkelijker door maken. Ook het boeken van een hotel geeft veel meer zekerheden: u heeft het hotel en de kamer immers al gezien en ervaren. Congreslocaties voldoen nu aan uw eisen, want u bent er al geweest: online! Huren van een vakantiewoning? Het is de wens van de consument: geen tegenvallende huisjes maar een aangenaam vakantiegevoel dat zo vroeg mogelijk begint.

Op de website www.previsite.nl vindt u meer informatie.

Particulieren kunnen via www.livy.nl een online bezichtiging voor hun woning bestellen.





http://www.previsite.nl