Gemeente Anna Paulowna

Zeer geslaagde pieteninstuiven Anna Paulowna en Niedorp

Sportservice Schagen organiseerde op woensdag 2 december een pieteninstuif voor leerlingen van groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Anna Paulowna en de gemeente Niedorp. Maar liefst ruim 300 kinderen wisten de weg te vinden naar sporthal de Veerburg in Anna Paulowna of de Niedorphal in Winkel.

Onder de deskundige leiding van de bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen leefden ruim honderd kinderen in Anna Paulowna en ruim 200 kinderen in Winkel zich uit op o.a. hindernisbanen, haalden acrobatische pietentoeren uit op de trampoline, sprongen met een togglebaan vanaf het balkon naar beneden, of deden mee aan een partijtje voetbal of hockey.

Om de feestvreugde nog meer te verhogen kwamen er zelfs twee echte Zwarte Pieten langs om de boel op stelten te zetten en de gymnastische toeren van de kinderen te bewonderen. Daarnaast deelden de pieten uiteraard pepernoten en snoepgoed uit.

Sportservice Schagen kijkt terug op twee zeer geslaagde en gezellige pieteninstuiven, die volgend jaar zeker weer voor herhaling vatbaar zijn. De fotograaf van Sportservice Noord-Holland heeft prachtige fotoâs gemaakt in Anna Paulowna. Deze zijn te vinden op de website www.sportserviceschagen.nl .