Ingezonden persbericht

Preferred supplier Morningstar Systems: Snel en eenvoudig Microsoft PowerPoint presentaties vergelijken met nieuwe Workshare software

Snel identificeren van verschillen, diverse versies samenvoegen, wijzigingen doorvoeren en nieuwe hoofdpresentatie creëren

Meerssen, 03 december 2009 - Morningstar Systems, onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement en preferred supplier van Workshare - toonaangevend leverancier in document vergelijkingssoftware - introduceert de nieuwe Workshare software. Workshare Compare voor PowerPoint is software voor het snel, flexibel en eenvoudig vergelijken van Microsoft PowerPoint presentaties. Voor het eerst hebben PowerPoint gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om wijzigingen, gemaakt in PowerPoint dia's, op te sporen en te beheren - of deze wijzigingen nu gemaakt zijn door medewerkers en recensenten, of binnen diverse versies van een presentatie van een individu.

Dagelijks worden ongeveer dertig miljoen presentaties gemaakt. Workshare Compare biedt PowerPoint gebruikers een eenvoudige manier om dia's en dia elementen die gewijzigd, verwijderd of ingevoegd zijn te identificeren. Gebruikers kunnen direct binnen de PowerPoint interface een vergelijking initiëren. Daardoor kunnen onder meer veranderingen in tekst, illustraties, speaker notes en lettertypen worden herkend. "Workshare levert al meer dan tien jaar de meest toonaangevende vergelijkingssoftware voor Microsoft Word en heeft haar technologie en expertise nu toegepast op PowerPoint presentatie dia's", aldus Dries Ausems, business development manager bij Morningstar Systems. "Voor werknemers en consultants die bekend zijn met de nachtmerrie van reviewen, bewerken en vergelijken van grote en gecompliceerde PowerPoint slide decks, bespaart de Workshare oplossing tijd. Daarbij voorkomt het fouten, vermindert het frustratie en biedt het de gebruikers de mogelijkheid meer tijd te besteden aan het produceren van kwalitatief hoogstaande presentaties."

Of het nu gaat om het vergelijken en identificeren van verschillen in kleine presentaties of in die van meer dan honderd dia's, Workshare Compare voor PowerPoint voorziet in gebruikersgemak en flexibiliteit met meerdere slide views, gebruikersspecifieke vergelijkingsthema's en rapportage opties die voorzien in een complete historie van veranderingen. Na het identificeren van verschillen tussen presentaties, biedt Workshare Compare voor PowerPoint gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig dia's van verschillende versies te combineren tot één enkele hoofdpresentatie.

"We weten dat gebruikers - al sinds de introductie van PowerPoint door Microsoft - geïnteresseerd zijn in een manier om collaboratieve versies van PowerPoint slide decks te beheren. Nu is er eindelijk een efficiënte applicatie beschikbaar die dit mogelijk maakt", meent Ausems. "Wij kunnen onze klanten nu een volledig dienstenpakket bieden, gebaseerd op de complete Workshare softwarereeks. Dit product biedt de PowerPoint gebruiker een betere manier om presentaties te bouwen en beheren. Doordat de gebruiker de software eenvoudig naar eigen wens kan configureren, is dit een zeer flexibele en tijdbesparende oplossing."



Ingezonden persbericht