Ingezonden persbericht

Exact krijgt onderscheiding 'Beste Corporate Academy'

Exademy wint Academy Award 2009

Delft, 3 december 2009 - Exxademy, Corporate Center of Learning van Exact, heeft de Academy Award 2009 gewonnen. De intensieve betrokkenheid van het executive management was een belangrijke onderscheidende factor ten opzichte van de andere genomineerden.

Exademy treedt in de voetsporen van het Corporate Learning Center van RijksWaterstaat, dat vorig jaar de eerste Academy Award in de wacht sleepte. Dit jaar waren, naast Exact, ook Gemeente Hoorn, Q8 en Gemeente Rotterdam genomineerd. De award wordt sinds vorig jaar door de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU) tijdens het jaarcongres uitgereikt aan de corporate academie die leren en ontwikkelen op individueel en organisatieniveau weet te realiseren.

Tijdens het NSCU jaarcongres hebben de genomineerden zich gepresenteerd. Aan de hand van videomateriaal lichtte Exademy zijn kernactiviteiten en onderscheidende punten toe. Exademy richt zich prominent op het verbeteren van Exact als lerende organisatie. Het cursusaanbod is verdeeld in vijf takken die alle focussen op het maximaliseren van de professionele kwaliteiten van de medewerkers wereldwijd.

Na de stemming, waarbij het aantal stemmen werd verdeeld onder een driekoppige jury en de 80 aanwezigen, werd Exademy unaniem gekozen tot winnaar van de Academy Award 2009. 'Exademy is een sterk voorbeeld van hoe een academie kan zorgen voor binding van medewerkers aan haar corporate identity. De intensieve betrokkenheid van het topmanagement bij Exademy toont de waarde aan die toe wordt gekend aan leren en ontwikkelen binnen Exact,' zo luidde het jurycommentaar.

Rajesh Patel, CEO van Exact, zegt: 'De individuele ontwikkeling van medewerkers staat bij Exact hoog in het vaandel. Daarom besteedt het senior management veel tijd aan het trainen van medewerkers. De award is een erkenning voor allen die hun bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van Exademy.'

'Het is fantastisch om ook van buiten de eigen organisatie erkenning te krijgen voor wat wij doen. De steun en betrokkenheid van ons topmanagement is voor de ontwikkeling van Exademy van groot belang geweest. Speciaal dank aan dit team en uiteraard aan alle medewerkers binnen Exademy,' aldus Marjon van de Burgt, Training Manager Exademy.

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.400 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2008 bedroeg onze omzet ¤ 261,0 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.