Persbericht

Double-Take® Software integreert naadloos met J.D. Edwards EnterpriseOne

Brussel, 3 december 2009 - Double-Take® Software's (NASDAQ: DBTK) workload optimalisatieproducten kunnen naadloos geïntegreerd worden met de J.D. Edwards EnterpriseOne ERP-oplossing. Hiervoor heeft Double-Take Software een officiële J.D. Edwards EnterpriseOne certificering ontvangen. Dit is de nieuwste toevoeging aan Double-Take's groeiende lijst van certificeringen. Het bedrijf is tevens partner in het Oracle PartnerNetwork.

Dankzij dit nieuwe attest kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van Double-Take Software aan hun verwachtingen voldoen. Ervaring heeft uitgewezen dat IT-managers bij het aanschaffen van software veel waarde hechten aan technologie die een certificering heeft ontvangen. Door de erkenning van J.D. Edwards EnterpriseOne komt Double-Take Software tegemoet aan dit gevoel. De integratie komt voort uit Double-Take Software's uitgebreide samenwerking met Oracle.

"Als toonaangevend disaster recovery-bedrijf is Double-Take Software sterke partnerschappen aangegaan met andere vooraanstaande software- en technologiebedrijven. Hiermee hebben we de hoogst mogelijke certificeringniveaus bereikt. Daardoor kunnen we onze klanten voorzien van de zekerheid die ze nodig hebben", zegt Peter Doens, Sales Manager Benelux bij Double-Take Software. "Voortaan kunnen ze ook een beroep doen op gecertificeerde en betrouwbare disaster recovery software als ze J.D. Edwards EnterpriseOne beschermen met Double-Take."

Links:
- Double-Take Software: http://www.doubletake.com
- Double-Take Software op Twitter: http://twitter.com/doubletakeEMEA