Ingezonden persbericht

RADIO 538 NU OOK OP TV
Radio 538 gaat samenwerking aan met VidiGo

Hilversum, 03 december 2009 - Radio 538 blijft zich telkens weer vernieuwen. Het nummer 1 radiostation van Nederland gaat nu ook haar radioshows op de Nederlandse televisie en als webcast uitzenden! Radio 538 gaat hiermee een samenwerking aan met VidiGo en is hiermee het eerste radiostation dat dit initiatief aan haar luisteraars biedt.

De eerste live uitzending start vanaf het nieuwe jaar. De VidiGo set krijgt een vaste plaats in de studio van Radio 538 en dagelijks zijn alle radioprogramma's in beeld te volgen op Radio538.nl en het toekomstige '538 TV'. Het makkelijk bedienbare VidiGo opnamesysteem bevat een complete en zeer compacte tv studio, die volledig geautomatiseerd kan schakelen. Kortom een unicum in TV productie en voor de Nederlandse radio.

VidiGo Reinout Lempers: "Wij zijn buitengewoon blij met de keuze van Radio 538 voor VidiGo. Het is een duidelijke bevestiging van onze visie dat televisie maken toegankelijk wordt voor iedereen. Dat radioproducenten nu TV gaan maken was zonder VidiGo bijna ondenkbaar geweest. Wij bewijzen hiermee dat VidiGo het produceren van televisie echt revolutionair zal veranderen."

Radio 538 Alexander Josiassen: "Het mooie aan het VidiGo systeem is dat het vanuit een radiogedachte kan worden gebruikt. Het is te integreren in ons radiosysteem, waardoor het zeer flexibel en makkelijk te bedienen is. Het systeem werkt op Flash, waardoor je dus ook geen tv ervaring hoeft te hebben. Een mooie aanwinst voor ons als radiostation."



Ingezonden persbericht