Ingezonden persbericht

GPXS Services lanceert Mobility Audit Service

Audit geeft compleet beeld van mobiele mogelijkheden in een organisatie

Amsterdam, 3 december 2009 â¤* GPXS Services, leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones, lanceert een Mobility Audit Service. Deze nieuwe dienst biedt organisaties een compleet beeld van hun bestaande mobiele mogelijkheden. Ook geeft de audit aan welke stappen organisaties kunnen zetten om beter te profiteren van de mogelijkheden die mobiliteit ze biedt.

De audit voorziet erin dat een consultant van GPXS Services een onderzoek uitvoert naar de technologie, processen, kennis en middelen die een organisatie inzet voor het leveren van draadloze diensten, waaronder mobiele e-mail en mobiele applicaties. De audit gaat verder dan een eenvoudige analyse van de technologie. Het onderzoek richt zich op kernprocessen, integratie met bestaande bedrijfsprocessen, ondersteunend personeel, en de prestaties en betrouwbaarheid van bestaande implementaties.

De resultaten van de audit worden vergeleken met een optimale mobiele implementatie, waardoor inzicht ontstaat in de mogelijkheden voor een organisatie. Na afronding levert de audit een totaalbeeld van het bestaande gebruik van mobiliteit. Dat biedt het uitgangspunt om samen met GPXS Services te werken aan een basis voor een geplande upgrade naar de nieuwste technologieën. Verder zijn wijzigingen vast te stellen en te implementeren, die de risico's verminderen. Ook kan een organisatie dankzij de audit haar supportcontracten structureren en verantwoorden, en zijn belangrijke operationele processen uit te besteden.

Met deze aanpak wil GPXS Services zijn klantrelaties versterken en meer kennis opbouwen over de eisen die klanten stellen aan hun mobiliteitsoplossingen. Klanten kunnen zo een stevige basis leggen voor hun mobiele strategie.

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training, -support en -implementatiediensten. Alle consultants van GPXS Services zijn RIM-gecertificeerd, evenals de trainers die officieel de RIM-Authorised Trainer-status hebben. GPXS Services is Alliance Member van Research in Motion (RIM). GPXS Services werkt nauw samen met diverse partners en telecomoperators. Voor meer informatie: www.gpxs.net.