Ingezonden persbericht

De Runes of Magic Kerstmis wedstrijd

Win een ROCCAT unicum

Berlijn, 3 December 2009: Kerst komt ook naar Taborea: Een flink aantal speciale evenementen en aanbiedingen rondom de Kerstdagen moeten ervoor gaan zorgen dat Runes of Magic fans in de juiste kerstsfeer komen.

In midden december zal de online role play game het 'Snowflake Festival' lanceren, waarbij de game wereld een echt feestelijk uiterlijk zal krijgen. Dankzij dagelijkse quests zullen avonturiers kunnen spelen voor quests. Feestelijk meubilair en Kerstboomzaadjes zullen avonturiers uitnodigen om hun eigen huis te versieren.

Maar er zijn ook echte prijzen te winnen tijdens de Advent periode: Tijdens de 'RoM creatieve Kerstmis wedstrijd' kunnen Runes of Magic fans hun creativiteit de vrije loop geven. Alles mag zolang het maar gefotografeerd kan worden. De beste inzendingen zullen beloond worden: De hoofdprijs samen met hardware zoals flatscreen monitoren en videokaarten is de ROCCAT Kone Max Customization Gaming Mouse, die er is met een uniek handgeschilderd Runes of Magic ontwerp ter waarde van 500 euro. De ROCCAT muis is erg goed beoordeeld door de vakpers en is perfect geschikt voor RPG spelers dankzij de macro mogelijkheden. De officiële website bevat meer informatie:
http://www.runesofmagic.com/



Ingezonden persbericht