Ingezonden persbericht

Lundi: uit en toch thuis

Oh de maandag begint weer, we moeten weer aan het werk of naar school. Het liefst willen we onze spijkerbroek, party outfit of sneakers nog aanhouden. Wees niet getreurd want Lundi zorgt ervoor dat alles wat je aan wilt trekken op maandag kan en mag!

Want waar moet je heen als je op maandag uit wilt in Amsterdam? Doe je versleten spijkerbroek en funky sneakers aan, gooi je haar lekker door de war en kom op jouw manier naar club Home om te genieten van de relaxte sfeer, de heerlijke R&B en funky housebeats. Ook de dames die niet zonder hakken de deur uit kunnen zijn van harte welkom. Just be yourself! Want je hoeft je vanavond niet te houden aan een dresscode, de belangrijkste code is dat jij je goed voelt en vooral jezelf bent.

Lundi is de absolute place-to-be voor mensen die op een relaxte manier de school- of werkweek in willen gaan of het hele weekend gewerkt hebben en nu even los willen op de dansvloer en bijpraten met vrienden en bekenden. Elke eerste maandag van de maand zal Lundi speciaal voor jou een überchille maandag bezorgen, zodat je de rest van de week er weer tegenaan kunt gaan!

Deze dj's zullen ervoor zorgen dat er geswingd of gechilled kan worden:

Dj Mavdio aka Moska (Freak'n Chique)
Abstract (Bassline)
Mr Mike (Zin)
Jay B (Eclectic Fantastic)
Marvelous K (Reason)
De La Rock

De avond begint vroeg, zodat je eventueel op dinsdag niet al te brak weer aan de slag kan gaan. Van 20.00 - 01.00 ben je van harte welkom in club Home, hartje Amsterdam: de meest huiselijke club van de hoofdstad. Waar je uit bent en je toch thuis voelt!

Lundi
Maandag 7 december 2009
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
20.00 - 01.00
Entree: 5 euro
Minimum leeftijd: 21 jaar
Line up: Dj Mavdio aka Moska, Abstract, Mr Mike, Jay B, Marvelous K, De La Rock
www.clubhome.nl