Ingezonden persbericht


Congres Brood@Spelen en Pleisureworld: Investeren in leisure loont deel 2

Brood@Spelen en Pleisureworld organiseren op 3 december 2009 een unieke ontmoeting over investeren in leisure loont deel 2

Met vier sprekers gaan we samen op zoek naar antwoorden op de vraag of investeren in leisure loont. In een interactieve sessie worden "the seven deadly sins" en "the seven heavenly virtues" van het investeren in leisure op rij gezet en besproken.

Sprekers

Alma Knobbe - JVH gaming & entertainment
Sven van Rijswijk - Zeeland Attracties
Han Verjheijden - ZKA Consultants & Planners
Marc-Jan Ahne - Wethouder Economische Zaken en Vastgoed gemeente Deventer

Deelnemers

Het belooft een leuke en leerzame middag te worden met bijzondere ontmoetingen tussen de relaties van Pleisureworld en Brood@Spelen. U treft op deze middag vertegenwoordigers van gemeenten en provincies, ondernemers in winkels, horeca & leisure, producenten van leisuregoederen en toeleveranciers van recreatie, sport en toerisme, vertegenwoordigers van het toeristisch-recreatief bedrijfsleven, ontwikkelaars, beleggers en eigenaren vastgoed, onderzoekers, adviseurs en andere professionals betrokken in de ontwikkeling van winkels en winkelcentra, horeca en leisure.

Tijdstip en plaats van handeling

Donderdag 3 december 2009 van 12.30 tot 17.00 uur
Recreatie Vakbeurs Evenementenhal Gorinchem

Kosten

De kosten van deze bijeenkomst bedragen ¤ 295,- per persoon (exclusief BTW),

De kosten zijn inclusief een broodjeslunch bij binnenkomst, documentatie, toegang tot de Recreatie Vakbeurs en een gezellige netwerkborrel in het paviljoen van Pleisureworld op de beursvloer, waar ook vele andere in leisure gespecialiseerde bedrijven aanwezig zijn.

Inschrijven

U kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven door uw naam, organisatie en adresgegevens te mailen aan broodenspelen@basconsultants.nl

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een bevestiging van deelname en factuur.

Voor meer informatie zie www.broodenspelen.nl en www.pleisureworld.nl/Evenement

Tot donderdag 3 december

Ondergetekenden, de sprekers en andere deelnemers hopen u te treffen op 3 december.