Ingezonden persbericht


2009 opnieuw succesjaar voor Regus Benelux
Kantorennetwerk Regus Benelux groeit met 27% sinds begin crisis

Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen, heeft dit jaar zeven business centres geopend in de Benelux. Hierdoor nam het kantorennetwerk van het bedrijf in deze regio toe met 14%. In vergelijking met twee jaar terug is er een uitbreiding van het Benelux-netwerk te melden van 27%. Het succes van de flexibele werkplekoplossingen is te danken aan het feit dat steeds minder ondernemingen willen betalen voor overbodige kantoorruimte.

Na een succesvol 2008, waarin zeven Regus-centres de deuren openden, heeft Regus Benelux opnieuw een goed jaar achter de rug. In 2009, het jaar waarop Regus zijn twintigste verjaardag vierde, mochten opnieuw zeven steden in de Benelux een Regus-centre verwelkomen: Almere, Amsterdam, Amstelveen, Zeist, Gent, Breda en Luxemburg. Sinds het begin van de economische crisis in 2008 is het netwerk van Regus Benelux op die manier gegroeid met 27%, van 37 naar 51 business centres. En de vraag naar flexibele werkplekoplossingen blijft toenemen. Zo is Regus in Nederland onder andere op zoek naar nieuwe locaties in Amsterdam, Groningen, Zoetermeer, Hilversum en Het Gooi. Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Benelux: "Ondernemingen zijn meer dan ooit prijsbewust. Ze moeten snel kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Wij komen tegemoet aan de noden van onze klanten door hen een groot netwerk van volledig ingerichte kantoorruimtes, professionele vergaderruimten, business lounges en studio's voor videoconferentie aan te bieden. Het blijkt dat ondernemingen zo tot 60% kunnen besparen op hun vastgoedkosten."

Over Regus
Regus is wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich concentreren op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 76 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl / www.regus.presscentre.com

Noot voor redacties