Amsterdam Airport Schiphol

CGGVeritas opent kantoor op Schiphol
Persbericht / Press Release

CGGVeritas Services Holding, leverancier van geofysische en seismologische diensten, opent haar Nederlandse kantoor in het World Trade Center op Schiphol. Deze belangrijke internationale marktleider heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 500 m² kantoorruimte. Dominique Robert, directeur van CGGVeritas in Nederland: "Gezien onze internationale activiteiten is een centrale vestiging met goede verbindingen zeer belangrijk. Het kantoor in WTC Schiphol geeft ons een hoge mate van efficiency en flexibiliteit. Daarnaast hebben de hoogwaardige werkomgeving en de bijzondere locatie midden op een luchthaven een belangrijke rol gespeeld bij ons besluit."
CB Richard Ellis trad bij deze transactie op als adviseur van huurder CGGVeritas Services Holding. WTC Schiphol Airport werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff. WTC Schiphol Airport is een ontwikkelings- en beleggingsinitiatief van Schiphol Real Estate en ING Investment Management. Over CGGVeritas
CGGVeritas (www.cggveritas.com) is een internationale speler in geofysisch en seismologisch onderzoek en aanverwante dienstverlening. Via Sercel biedt de onderneming een scala van technologieën, diensten en middelen aan een breed klantenbestand, hoofdzakelijk binnen de wereldwijde olie- en gasindustrie. CGGVeritas is genoteerd aan Euronext in Parijs (ISIN: 0000120164) en de NYSE (in de vorm van American Depositary Shares, NYSE: CGV). De onderneming is actief in meer dan 50 landen, heeft 8000 werknemers in vaste dienst en boekte in 2008 een omzet van 3,85 miljard dollar.
WT Center Schiphol Airport
WTC Schiphol Airport is een ontwikkelings- en beleggingsinitiatief van Schiphol Real Estate en ING Investment Management. Het WTC (55.000 m2) biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business Center met vergaderruimten, restaurant, coffee corner, 'hot spots' werkplekken, een bankvestiging, reisbureaus en ruime parkeergelegenheid. WTC Schiphol Airport heeft een directe verbinding met de terminal en Schiphol Plaza, het centrale plein van Schiphol met winkels en treinstation. Door deze centrale ligging is het kantorencomplex met name aantrekkelijk voor bedrijven met internationale contacten en een van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland. Bedrijven als Danone, Unibail-Rodamco, Rabobank, ProLogis en diverse luchtvaartmaatschappijen zijn gevestigd in het WTC complex.

092-2009/ep