Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 2 december 2009

"Wakker worden!"
Nieuwe titel Wakker worden! verschenen binnen de productreeks voor jonge kinderen Mijn naam is Haas

Met de winter voor de deur verschijnt de nieuwe cd-rom Wakker worden!. Haas staat op in een besneeuwd landschap, alles is wit! Samen met zijn slimme vriendinnetje, het eendje Sofie, gaat de nieuwsgierige Haas weer op onderzoek uit. Onderweg komen ze verschillende dierenvrienden tegen die niet allemaal even blij zijn met dit winterlandschap... Door zelf het landschap en de oplossing voor problemen te tekenen beleef je altijd een uniek verhaal.

Spelenderwijs leren met Haas
Alle Mijn naam is Haas-producten gaan uit van het principe dat je leert door te spelen. De onderwerpen sluiten aan bij thema's waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Een kind stuurt zelf het verhaal door in het beeld te tekenen. Aan de hand van de tekeningen die gemaakt worden zal een uniek verhaal tot leven komen, waardoor je oneindig avonturen kan blijven beleven met Haas! Deze wonderlijke wereld voor kinderen van 3-7 jaar wordt speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Begin dit najaar zijn de eerste titels verschenen: de cd-rom Lekkere lucht en het prentenboek Nooit meer nat!. In het voorjaar zullen een prentenboek en een cd-rom het frisse groen van de lente laten zien. De producten die nu in ontwikkeling zijn komen in samenwerking met het onderwijs tot stand, zodat de toekomstige online wereld ook binnen het Primair Onderwijs aansluiting vindt.

"Een klassieker in wording!"
De eerste producten worden zowel in het onderwijs als door ouders positief ontvangen. Ouders online beoordeelde eerder Lekkere lucht met een 9+ en benoemde Mijn naam is Haas als een 'Een klassieker in wording!' Voor een voorproefje kunt u kijken op mijnnaamishaas.nl

Wakker worden! is nu te koop bij verschillende boekhandels en op internet.


---

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht