Beleggingsadvies met een niet-goed-geld-terug garantie


ROTTERDAM, 20091203 -- Vanaf vandaag is het mogelijk om via TrustInValue (www.trustinvalue.com) beleggingsadvies te krijgen met een niet-goed-geld-terug garantie. Beleggingsfondsen en (private) banken rekenen te hoge (verborgen) kosten en vertonen risiconemend gedrag, en worden niet afgerekend op hun prestatie. TrustInValue wil dit veranderen en biedt professioneel beleggingsadvies en -research aan, waarbij de klant zijn kosten terugkrijgt als er geen rendement is behaald over een periode van minimaal 5 jaar. Met deze garantie verzekert TrustInValue de klant van kwaliteit van zijn advies en geeft de klant een impuls zo min mogelijk transacties uit te voeren en te beleggen voor de lange termijn.

TrustInValue verleent hun klanten een niet-goed-geld-terug garantie bij elke modelportefeuille die wordt samengesteld in een maandelijkse researchrapport. Als na een periode van minimaal 5 jaar nog geen rendement is behaald dan wordt al het geld dat is besteed is aan rapporten van TrustInValue teruggegeven aan de klant.

Aan deze garantie zitten wel een aantal voorwaarden:
- De portefeuille moet in dezelfde verhouding worden samengesteld en gekocht, zoals vermeld in het rapport van de dan betreffende maand.
- Ieder aandeel in de portefeuille moet minimaal 6 maanden worden aangehouden alvorens eventueel te worden vernieuwd.
- De aandelen die na 6 maanden worden vervangen of verkocht zijn maximaal 10% van de totale portefeuille.
- De garantie blijft bestaan voor de portefeuille, inclusief de nieuw aangeschafte aandelen, maar alleen als het een aandeel is uit het dan uitgegeven maandelijkse rapport en voor hetzelfde bedrag wordt vervangen.

De oprichter zegt over zijn bedrijf: "Wij willen met onze kennis en ervaring de klanten een selectie van de beste bedrijven voorschotelen, waarin ze gegarandeerd zonder zorgen kunnen beleggen, alsof ze de beurs vandaag dichtdoen en pas over 10 jaar weer opendoen."