Kabel- en mediabedrijf UPC kiest voor TDG


WIJCHEN, 20091203 -- UPC Nederland, een van de grootste kabel- en mediabedrijven van Nederland, heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst van vier jaar afgesloten met logistiek specialist TDG B.V., met een optie tot nog eens vier jaar.

UPC was op zoek naar de juiste logistieke partner aan wie zij hun logistieke activiteiten kunnen uitbesteden. TDG's kosteneffectieve oplossing, gebaseerd op een multi customer warehouse was het ideale antwoord.

Diederik Karsten, CEO van UPC Nederland, legt uit: "Onze logistieke processen zijn omvangrijk en complex. TDG gaf ons de beste en meest innovatieve logistieke oplossing."
Het UPC pakket bestaat uit 5 hoofdstromen te weten warehousing met een uitgebreid kittingproces, distributie, retourenafhandeling en andere value added services van goederen. TDG wordt verantwoordelijk voor het gehele proces van ontvangst van goederen tot het afleveren van complete samengestelde orders rechtstreeks bij de consument.

Tijmen Muijs, Managing Director van TDG B.V., voegt toe: "UPC bevestigt hiermee onze kracht; het bedenken en uitvoeren van flexibele, complexe warehouseprocessen met waardetoevoeging in de logistieke keten."





Ingezonden persbericht