Ingezonden persbericht



2 december 2009

Nachtjocks gaan de strijd aan voor 3FM Serious Request

DJ's-in-opleiding zamelen geld in tijdens 'De Nacht van de Opdracht'

De nachtjocks van 3FM binden in de nacht van 3 op 4 december de strijd met elkaar aan in een poging zo veel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Tijdens de 'Nacht van de Opdracht' storten de dj's zich op opdrachten bedacht door 3FM-luisteraars. Bert van Lent, Kristel van Eijk, Robbert-Jan van de Velde, Sander Guis en Thymen Wabeke staan vanaf 01.00 uur klaar om de vijf leukste opdrachten uit te voeren. De uitdaging die het meeste geld oplevert bezorgt de bedenker een VIP-bezoek aan het Glazen Huis in Groningen.

De eerste opdrachten zijn al bekend. Robbert-Jan gaat belletje trekken met een karaokeset en Thymen gaat verkleed als mug op stap in Tilburg en laat zich tegen betaling met een vliegenmepper slaan. Barend van Deelen en Roosmarijn Reijmer presenteren de Nacht van de Opdracht vanuit de 3FM studio in Hilversum. De hele nacht staat de zender geheel in het teken van 3FM Serious Request en het doel waarvoor dit jaar vanuit het Glazen Huis in Groningen geld wordt ingezameld: de malariabestrijding. Eric Corton vertelt over zijn ervaring in Sierra Leone en Burkina Faso.

De Nacht van de Opdracht is te volgen in de nacht van 3 op 4 december tussen 01.00 en 06.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.3fm.nl/sint

3FM DJ-School

De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde dj's de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Voor meer informatie: www.3fm.nl en www.3fm.nl/djschool