InfoPlayer december release vrijgegeven


InfoPlayer API, een strategische uitbreiding

ALKMAAR, 20091203 -- Zoals InfoPlayer klanten gewend zijn wordt hun narrowcasting oplossing met regelmaat voorzien van nieuwe features en verbeteringen. De ontwikkelaars van Duo-IT hebben ook nu weer niet stil gezeten en hebben de basis van InfoPlayer uitgerust met een aantal zeer welkome uitbreidingen en verbeteringen. Deze release bevat echter een strategisch nieuwtje: de Infoplayer API.

Met de nieuwe release van InfoPlayer zijn niet alleen nuttige nieuwe features toegevoegd. De wijzigingen zijn met name van strategische aard. Zo is InfoPlayer vanaf nu uitgerust met een programmeerbare interface (API). Externe partijen kunnen eigen informatie toevoegen en combineren met de bestaande inhoud van de informatieschermen. InfoPlayer opent hiermee de deuren voor applicatie- en apparaatontwikkelaars om informatie uit hun omgeving via het InfoPlayer systeem te tonen.

Een goed voorbeeld is de kassasoftware van AXI RS. Het klantendisplay wordt aangestuurd door InfoPlayer. De kassasoftware gebruikt de API om de gescande producten te tonen terwijl InfoPlayer de klant informeert over op handen zijnde aanbiedingen en evenementen. Meer Informatie hierover vindt u op Axi.nl.

InfoPlayer zoekt hiermee nadrukkelijk samenwerking met andere partijen uit verschillende branches om samen aan het product te werken. Het systeem is volledig interactief en omgevingsbewust te maken. Commercieel directeur Stefan de Groot nodigt bedrijven dan ook uit om samen te kijken naar de mogelijkheden van integratie en op die manier een uniek product te creëren.

De voordelen voor de klant zijn legio. Zo levert de koppeling met externe informatiebronnen de klant meer tijd op omdat deze niet alle informatie zelf hoeft te plaatsen. Eigen informatie kan worden afgewisseld met deze externe bronnen. Door het volledig openstellen van de InfoPlayer middels de API zijn de mogelijkheden eindeloos geworden.


www.infoplayer.nl