Gemeente Wijdemeren


Moleneind dicht

Moleneind dicht

Op donderdag 3 december heeft energie-netbeheerder Liander het werk aan het Moleneind in Kortenhoef hervat.

Liander (vroeger: NUON) legt een nieuwe elektra hoofdkabel in het Moleneind aan. Hierdoor is de weg op werkdagen van 7.30 uur tot 16.30 uur afgesloten voor doorgaand auto- en vrachtverkeer. Fietsers en bromfietsers hebben wel doorgang. Tijdens de kerstvakantie (18 dec t/m 3 jan) wordt er niet gewerkt en is de weg open. Naar verwachting is het werk in januari 2010 gereed. Slecht weer kan voor vertraging zorgen.

Bereikbaarheid woningen
Bewoners kunnen hun woning bereiken via Zuwe-Moleneind of Horndijk-Moleneind. Dit is afhankelijk van de locatie van het werkvak. Deze is ongeveer 100 meter lang.

Werk stilgelegd
Liander startte op 23 november met het aanbrengen van een nieuwe hoofdkabel. De arbeidsinspectie legde het werk dezelfde week stil toen bleek dat de weg niet afdoende was afgezet en dat het verkeer gevaarlijk dicht en hard langs de werkers reed. Om de veiligheid te garanderen is het Moleneind nu op werkdagen van 7.30 uur tot 16.30 uur voor het doorgaand verkeer afgesloten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. A. Schilder van de Firma van Gelder, telefoon: (06) 22 92 10 11.

Pijltje Bewonersbrief Liander

(03-12-2009)