Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Extra voorronde, extra kansen!

Na het succes van de Miss Feijenoord verkiezing op 7 november in LCC 't Klooster, vindt er nu op 4 december om 17.00 uur een Miss Feijenoord / IJsselmonde plaats. Een leuke avond met verschillende artiesten en de missverkiezing.

Het maakt niet uit welke kleur, maat of afkomst je hebt. Als je jezelf kan presenteren en de deelgemeente waar je woont wilt vertegenwoordigen, kun je deelnemen. Zeven meiden gaan door naar de finale op 18 december. De winnares wordt het boegbeeld van Feijenoord / IJsselmonde.
Bovendien maakt ze kans op een reis naar Parijs, een beautybehandeling en media aandacht. Meld je dus NU aan!

Miss Feijenoord nu Miss Feijenoord/IJsselmonde
Al bij de inschrijvingen voor de Miss Feijenoord verkiezing op 7 november bleek dat er vanuit IJsselmonde ook interesse van meiden waren om mee te doen. Daarom heeft Talent District Zuid besloten er een extra voorronde te organiseren op 4 december. Het doel van Miss Feijenoord / IJsselmonde is om de positie van meiden te belichten en het meidenwerk in deelgemeente Feijenoord en IJsselmonde onder de loep te nemen door onder andere workshops, discussies, educatie, kunst en cultuur en het boegbeeld voor deelgemeente Feijenoord/ IJsselmonde in het programma te verwerken. "Miss Feijenoord / IJsselmonde" is een avond georganiseerd voor en door meiden, waar verschillende artiesten optreden naast de voorrondes van de verkiezing. De finale vindt nog steeds plaats op 18 december en daar strijden finalisten om de felbegeerde titel!

Aanmelden en informatie opvragen kan via telefoonnummer 010 - 423 1616 of stuur een bericht via de hyves www.talentdistrict.hyves.nl of een mail via talentdistrictzuid@senr.rotterdam.nl met je naam, leeftijd, foto en contactgegevens. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen op onderstaand adres.

Details
Entree: 2,50, gratis voor de meiden die meedoen aan de Missverkiezing Datum en tijd: Vrijdag 4 december en 18 december, 17.00 uur - 23.00 uur
Locatie: LCC 't Klooster, Afrikaanderplein 7, Rotterdam Telefoonnummer: (010) 4231616