Gemeente Abcoude


Werk in uitvoering

Afsluiting Spoorlaan In opdracht van de gemeente Abcoude wordt op 4 december ter hoogte van het Stationsplein een verkeersdrempel en fietsoversteekplaats aangelegd. Hierdoor is de Spoorlaan gedurende de gehele dag afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid, alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Wegwerkzaamheden Winkeldijk In verband met wegwerkzaamheden is de Winkeldijk op 4, 7 en 8 december tussen Jachthaven Bon en de Vinkenkade afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer en aanwonenden kunnen de wegwerkzaamheden met enige vertraging passeren. Hierdoor ontstaat extra reistijd.

Bestrating Torenlaan In verband met herbestratingwerkzaamheden is de Torenlaan vanaf 7 december tussen de Holendrecht en het kruispunt met de Piet van Wijngaerdtlaan minder goed bereikbaar. Om de overlast te beperken, worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. Het doorgaande verkeer zal rekening moeten houden met extra reistijd en een omleiding. Afhankelijk van het weer nemen de werkzaamheden 3 tot 4 weken in beslag.
---

3 december 2009