Gemeente Vlieland

onderzoek tevredenheid over gemeente Vlieland

De gemeente Vlieland wil graag weten hoe tevreden de inwoners zijn over de taken die de gemeente uitvoert. Daarom start binnenkort een onderzoek naar de tevredenheid onder de inwoners over hoe het wonen in de gemeente bevalt. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek gaan we kijken op welke punten wij de dienstverlening van de gemeente kunnen verbeteren. Wij zijn zeer geĂŻnteresseerd in uw mening.

Uw mening telt!
U krijgt met dit onderzoek de mogelijkheid zelf invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente. In samenwerking met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy is een vragenlijst opgesteld. Deze vragenlijst is op twee manieren in te vullen.
Telefonisch deelnemen
In de periode van 7 december t/m 11 december kunt u gebeld worden door een interviewer van Newcom Research & Consultancy, die de vragenlijst telefonisch bij u afneemt. U mag uiteraard zelf bepalen of u mee doet aan het onderzoek. Het zal niet meer dan 6 minuten van uw tijd kosten. U kunt heel eerlijk en open antwoord geven op de vragen omdat uw anonimiteit gegarandeerd is.
Invullen op het gemeentehuis

In dezelfde periode zal op het gemeentehuis een laptop staan waarop u de vragenlijst elektronisch in kunt vullen. Daarnaast organiseren wij ter ere van de nieuwe indeling van het gemeentehuis op 8 december tussen 14:00 en17:00 uur een inloopmiddag. U bent van harte welkom om op het gemeentehuis langs te komen en de veranderingen te bekijken. Ook tijdens deze uren kunt u de vragenlijst invullen. Wij stellen het op prijs indien u uw mening geeft. Wij zijn er tenslotte voor u en we doen ons uiterste best u als burger optimaal van dienst te zijn. Meer weten over het onderzoek?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Rob Sival van Newcom Research & Consultancy (via 053-483 6600 of r.sival@newcomresearch.nl). Indien u een nieuw telefoonnummer heeft of uw huidige telefoonnummer is niet vermeld in het telefoonboek, kunt u uw telefoonnummer ten behoeve van het onderzoek rechtstreeks doorgeven aan Newcom Research & Consultancy. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.