Sanoma Uitgevers


Eric Ariëns benoemd tot managing director Sanoma Mens Magazines
---

04.12.09

Sanoma Uitgevers heeft Eric Ariëns benoemd tot managing director van Sanoma Mens Magazines. Ariëns volgt per 1 december Auke Visser op die bij SMM zeven jaar aan het hoofd heeft gestaan.

Ariëns (46), uitgever Automotive en Digital Media bij SMM, heeft binnen Sanoma verschillende marketingfuncties vervuld. In 2002 werd hij directeur van Uitgeverij Veldhuis, onderdeel van SMM sinds 2003.

Ook acquisities
Bij SMM was Ariëns de eerste twee jaar verantwoordelijk voor Sport en de afgelopen vijf jaar voor Automotive, Sport en Digital Media. Ook was hij medeverantwoordelijk voor acquisities van onder meer Autotrader.nl, Botenbank.nl, Zeilen en Golfbladen.

Uniek bedrijf
Sanoma Mens Magazines is een uniek bedrijf met een bekwaam en leuk team mensen," zegt Ariëns. "Toonaangevend binnen de doelgroep Mannen en specialist in de Automotive, Sport, Finance, Games en Natuur & Wetenschap met een sterke print en online positie. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de ingezette strategie - optimalisatie van print en uitbouw van digital media - verder vorm te geven.