Audax

Ready to Read giftbookcatalogus nu online

Vrijdag 4 December, 2009

Ready to Read, de giftbookcatalogus van Van Ditmar Boekenimport is vanaf heden ook online te bekijken en doorbladerbaar. Surf direct naar www.vanditmar.nl/readytoread om de nieuwste titels te bewonderen.

Afgelopen maart verscheen het eerste nummer van Van Ditmar's nieuwe magazine Ready to Read. Dit magazine vol achtergrondinformatie bij boeken en auteurs, tiplijstjes, persoonlijke aanraders en een volledige kwartaalaanbieding van de te verschijnen Engelstalige boeken blijkt een groot succes! Daarom heeft Van Ditmar geïnvesteerd in de online mogelijkheden.


* Het magazine is digitaal doorbladerbaar vanaf de website www.vanditmar.nl/readytoread.


* Voor klanten die nog geen Internet Explorer 7/8 of Firefox als internetbrowser gebruiken is de Ready tor Read digitaal doorbladerbaar vanaf www.isuu.com/vanditmar.


* Mocht dit ook technische problemen opleveren dan is de Ready to Read ook als pdf te downloaden en zijn relevante pagina's evenals het bestelformulier te printen. Uiteraad kan men ook direct via onze bestelsite orders plaatsen.

Ook blijft Van Ditmar investeren in de printversies van de Ready to Read. Onderzoek van US Postal Service en marktonderzoeksbureau Comscore Networks wijst uit dat print nog steeds een toegevoegde waarde heeft en dat ontvangst van een catalogus een positieve invloed heeft op het doen van online aankopen.


* Kopers op internet gaan 2x zo vaak over tot aanschaf dankzij een catalogus.
* 90% beschouwt de catalogus als een handig middel bij het oriënteren.
* 70% bezoekt vaker websites van bedrijven die een catalogus uitbrengen.
* Werving van nieuwe klanten ligt liefst 260% hoger dan bij consumenten die geen catalogus ontvangen.

Uit onderzoek van Cendris Research Centenaar naar de verschillen tussen digitale en gedrukte relatiemagazines is gebleken dat de grootste kracht lijkt uit te gaan van een combinatie van online en offline. Lezers van beide versies van het magazine zijn het meest tevreden, hebben het meeeste vertrouwen, ervaren de sterkste binding en vertonen de grootste bereidheid de relatie met de aanbiedende partij voort te zetten. Van Ditmar Boekenimport, opgericht in 1924, behoort sinds 1988 tot het Audax-concern en heeft zich in de ruim 80 jaar van haar bestaan ontwikkeld tot dé handelspartner voor de boekhandel. Gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van Engelse boeken vormt van Ditmar een vitale schakel tussen uitgevers en hun publiek.