Gemeente Barendrecht

Eerste Presentkrant voor wethouder Van Deursen, Barendrecht

BARENDRECHT (vrijdag 4 december 2009) - VVrijdag 4 december nam wethouder Coby van Deursen in de b&w kamer van het gemeentehuis de eerste Presentkrant in ontvangst uit handen van Pia van Dalen van Stichting Present. De Presentkrant is een eenmalige uitgave van de landelijke organisatie Stichting Present.

De krant staat vol met verhalen van projecten, foto's, informatie en testimonials. Met deze krant wil de stichting mensen motiveren en enthousiasmeren voor dienstbaarheid aan de samenleving. Bij de totstandkoming van de krant werkte de stichting met onder andere de lokale stichtingen Present en vele anderen, onder leiding van Thea Westerbeek als professionele hoofdredacteur. Wethouder Van Deursen vindt het werk van Stichting Present erg belangrijk: 'Er zijn voor een ander levert ontzettend veel op. Het is een echte win/win situatie door de vrijwillige inzet van Barendrechters.'

De Presentkrant wordt in Barendrecht op zondag 13 december in de meeste kerken verspreid. De krant is ook op te halen in de bibliotheken van Barendrecht-Carnisseland en Barendrecht-Centrum en op het gemeentehuis van Barendrecht.


Noot voor redacties