Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

ROBINSON VIERT VEERTIGSTE VERJAARDAG IN 2010

. 40% korting voor veertigjarigen bij Club ROBINSON

Rijswijk, 4 december - ROBINSON viert in 2010 haar veertigste verjaardag. Al vier decennia lang biedt het van oorsprong Duitse merk vele vakantiegangers een bijzondere Clubvakantie van hoge kwaliteit. Club ROBINSON is ruim tien jaar op de Nederlandse markt actief. Dit veertigjarige jubileum betekent een uitgelezen kans om een ROBINSON vakantie te boeken. Er zijn in 2010 allerlei speciale events in de Clubs én er gelden diverse aantrekkelijke jubileumkortingen, waarbij het getal 40 centraal staat (40% korting, 40 dagen actie, 40 jaar = 40% korting). Goed nieuws dus voor iedereen die in 2010 veertig wordt: want wie zijn veertigste verjaardag in een van de ROBINSON Clubs viert, krijgt 40% korting op zijn verblijf. De campagne draagt het speciale I LOVE ROBINSON logo.

Acties en events
ROBINSON telt af naar 2010. Tot en met 31 december 2009 geldt een aftelkorting: hoe eerder een klant voor 1 januari 2010 boekt, hoe hoger de korting. Voor 1 januari is een snelle beslisserskorting en de allerhoogste vroegboekkorting van toepassing. In de maanden februari tot en met juni geldt elke maand een last-minute superaanbieding. Van 21 tot en met 28 augustus viert ROBINSON een spectaculair verjaardagsfeest in Club Jandia Playa op Fuerteventura, de Club waar het 40 jaar geleden allemaal begon. Het feest staat in het teken van de seventies met bekende en spectaculaire nieuwe artiesten. De verrassingsact houden we nog even geheim. Daarnaast gaan de reisbureaus die meer dan E 40.000 boeken voor ROBINSON gratis naar dit evenement.

ROBINSON filosofie

ROBINSON staat voor ontspanning én sportieve inspanning, voor tijd voor jezelf, voor bijkomen en geïnspireerd raken. Club ROBINSON richt zich op een specifieke nichegroep: de actieve en sportieve veertiger met een boven gemiddeld opleidingsniveau, die optimaal wil genieten van het leven. En met succes: 70% van de gasten keert na hun eerste ervaring met een ROBINSON Club terug.

Milieu

ROBINSON handelt met respect voor milieu, cultuur en dieren. Alle Clubs werken met bio-energie of zonne-energie en zijn gebouwd in de stijl van het land. Maar liefst vijftien Clubs beschikken over de kwaliteit- en milieucertificatie ISO 9001/14001 en verschillende Clubs hebben al milieuprijzen in ontvangst mogen nemen. Vandaag de dag is ROBINSON de meest milieuvriendelijke hotelketen ter wereld en dat is iets om trots op te zijn.

---