Ingezonden persbericht

John Hak treedt toe tot Directie Kempen & Co N.V.

Drs J. (John) Hak (42) is per 1 december 2009 benoemd tot lid van de Statutaire Directie van Kempen & Co N.V., onderdeel van Van Lanschot.

John Hak is van 1990 tot 2008 werkzaam geweest bij Kempen & Co, waar hij verschillende posities heeft bekleed binnen Corporate Finance, als laatste in de functie van directeur. Op 1 januari 2009 stapte hij over naar Van Lanschot waar hij als concern­directeur eindverantwoordelijk werd voor het Participatiebedrijf en deel ging uitmaken van het Management Team van Business Banking. Dit Participatiebedrijf zal begin 2010 als activiteit naar Kempen & Co verhuizen, waar het onder de naam Investments ongewijzigd wordt voortgezet. John Hak blijft verantwoordelijk voor het Participatiebedrijf. Daarnaast krijgt hij binnen de Directie van Kempen & Co de business unit Corporate Finance in zijn portefeuille.

De Nederlandsche Bank heeft een verklaring van geen bezwaar afgegeven voor de benoeming van John Hak. Per 1 december 2009 bestaat de Directie van Kempen & Co N.V. uit vijf personen: Jan Willem Meeuwis (voorzitter), Michel van de Coevering (CFO), John Hak, Paul Gerla en Joof Verhees.

's-Hertogenbosch, 4 december 2009