Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delaware Consulting wint Open Text Partner Program Award 2009

Bekroning als 'Rising Star Partner' erkent succes van een eerste jaar samenwerking

Hoofddorp/Kortrijk - 4 december 2009 - Minder dan een jaar nadat Delaware Consulting partner werd van Open Text haalde de IT-dienstverlener de 'Rising Star Partner of the Year 2009' award binnen. Met deze titel erkent Open Text, de wereldleider in Enterprise Content Management (ECM of informatiebeheer) nieuwe partners die opmerkelijke resultaten neerzetten. De erkenning geldt als teken van vertrouwen in het verdere succes van het partnership en bewijst een geoliede samenwerking tussen Delaware Consulting en het Canadese Open Text.

Delaware Consulting verkoopt en installeert Open Text ECM-oplossingen voor gebruik in combinatie met SAP software. Sinds de IT-dienstverlener de handen in elkaar sloeg met Open Text, in maart dit jaar, groeide het team gecertificeerde Open Text medewerkers tot 25. Daarmee boekte Delaware Consulting in 2009 als nieuwe Open Text Partner wereldwijd de beste resultaten als technologiepartner, systeemintegrator en distributeur.

In sterk gezelschap
Met de Partner Program Awards erkent Open Text zijn partners voor hun innovatie, aantoonbare businesswaarde, intellectueel leiderschap en resultaten. Criteria omvatten klantentevredenheid, vernieuwende oplossingen die meetbare resultaten genereren, gecoördineerde verkoopacties, strategische marketinginitiatieven, succesverhalen van klanten en een algemene bijdrage tot succes. Elk jaar reikt Open Text een reeks awards uit aan zijn partners wereldwijd. De belangrijkste erkenning - Global Partner of the Year - gaat naar de partner die het hoogst scoort op de selectiecriteria. Dit jaar was dat SAP. Andere 2009 Partner Awards werden uitgereikt aan Microsoft, Accenture, Deloitte, Logica en Inpute Technologies.

Award is perfect visitekaartje
Met het binnenhalen van de 'Rising Star Partner of the Year 2009' award zet Delaware Consulting zichzelf op de kaart als een innovatieve en op groei gerichte Open Text partner. Voor klanten is de titel een erkenning dat ze een expert in huis halen met de nodige project-, markt-, en proceskennis om hen professioneel te ondersteunen bij het beheren van hun zakelijke content. Wim Van Eyken, partner bij Delaware Consulting: "Wij zijn vastberaden om uit te groeien tot dé Belgische referentie in oplossingen voor informatiebeheer gekoppeld aan SAP software. Deze award bevestigt dat we op de goede weg zijn."

Over Delaware Consulting
Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde IT-oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op SAP- en Microsoft-technologie. De onderneming, die de titels van Gold SAP Channel, NetWeaver en Business Objects partner en van Gold Certified Microsoft partner aanvoert, werkt permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel ruim 400 professionals in kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China en de VS. www.delawareconsulting.com

Over Open Text
Softwareleverancier Open Text, marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM), helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. De onderneming heeft meer dan 20 jaar ervaring met ECM en ondersteunt 50 miljoen gebruikers in 114 landen. Samen met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, het verhogen van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliancebeheer en het verbeteren van het concurrentievermogen. Meer informatie: www.opentext.com