Ingezonden persbericht


Veranderingen binnen organisatie Vocollect bieden ruimte voor verdere groei en uitbreiding naar nieuwe markten

Nieuwe functies waaronder Hoofd New Ventures en Host Systems Business Development ondersteunen verdere ontwikkeling in beide domeinen

Londen, VK; 4 december 2009 - Vocollect Inc., producent van de meest gebruikte spraaksystemen ter optimalisering van prestaties in de toeleveringsketen wereldwijd, stelt verschillende nieuwe personen aan binnen haar EMEA team ter ondersteuning van de continue groei van haar productportfolio en haar diversificatie binnen nieuwe markten.

Om te kunnen diversifiëren in de sectoren waarin ze actief is, heeft Vocollect Tim Wheeler benoemd tot hoofd New Ventures EMEA. Eerder was Tim Wheeler regiomanager voor Noord-Europa, waar hij gedurende vijf jaar de regio succesvol beheerde en liet groeien. In zijn nieuwe functie zal hij nieuwe opportuniteiten voor Vocollect voice in de markt identificeren en creëren doorheen het hele EMEA territorium.

Op zijn beurt wordt Tim Wheeler vervangen door Richard Adams, die voordien senior marketing en verkoopsfuncties bekleedde bij Vocollects hardware partner LXE. Hij wordt verantwoordelijk voor het behoud en de groei van de regio alsook voor het beheer van de Britse en Ierse markten.

Opdat Vocollect haar relaties met de WMS (Warehouse Management System) partner community verder kan ontwikkelen, wordt Anton du Preez, voordien Business Development Manager voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Business Development Manager Host Systems. In deze nieuwe functie kan du Preez zijn ervaring en kennis van de producten, partners en WMS oplossingen van Vocollect gebruiken om nieuwe bedrijfskansen te ontwikkelen en WMS partnerships binnen de EMEA regio te consolideren en uitbreiden.


- einde -

Over Vocollect
Vocollect, Inc., is 's werelds nummer één leverancier van voice oplossingen voor mobiele werkers, en helpt haar klanten om hun bedrijfsprestaties op een hoger niveau te brengen dankzij voice. Meer dan 250,000 werknemers wereldwijd maken dagelijks gebruik van Vocollect Voice om producten, ter waarde van meer dan twee miljard dollar, van DC's en warehouses naar de eindgebruiker te brengen. Meer dan 2000 toeleveranciers in de supply chain en channel partner experts van over de hele wereld ondersteunen Vocollect voice producten in 55 landen en in 26 talen. Vocollect Voice integreert met alle grote WMS en ERP systemen, waaronder ook SAP. Daarnaast ondersteunt het een aantal mobiele computing oplossingen van derden. Meer informatie vindt u op www.vocollect.com.

Vocollect(TM), Vocollect Voice(TM) en Vocollect VoiceWorld Suite(TM) zijn gedeponeerde handelsmerken van Vocollect, Inc. Alle rechten voorbehouden.