Ingezonden persbericht


UTRECHT, 4 DECEMBER 2009
PERSBERICHT

U-shake jongeren op pad om de naam voor de Utrechtse jongerensite te vinden PRIJSVRAAG NAAM NIEUWE UTRECHTSE JONGERENWEBSITE

Jongeren van U-shake gaan vanaf vandaag aan de slag met de promotie voor de prijsvraag voor de naam van de nieuwe Utrechtse jongerenwebsite. De site is een initiatief van de gemeente Utrecht en bedoeld voor alle Utrechtse jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Met de nieuwe jongerenwebsite hebben jongeren een centraal punt waar ze informatie kunnen vinden.

Op de site komt onder andere informatie over sporten, vrije tijd en uitgaan in Utrecht, net als informatie over school, werk, geld en gezondheid. U-Shake is nauw betrokken bij het maken van de site. De site gaat in februari in de lucht, maar alle Utrechtse jongeren kunnen nu meedenken over de naam van de site. De uiteindelijke naam wordt uit de inzendingen gekozen door wethouder Rinda den Besten (Jeugd). En de jongere die de winnende suggestie heeft ingezonden wint een laptop! De prijsvraag loopt tot 23 december.

U-shake is dé jongerendenktank van Utrecht. Utrechtse jongeren tussen de 12 en 22 jaar geven advies aan verschillende instellingen en professionals in de stad. Lees meer over U-shake op www.u-shake.nl.



Ingezonden persbericht