Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Benoeming Bernard Lensink tot directeur Landgoed Duin & Kruidberg

Dinsdag 1 december 2009 is Bernard Lensink, na ruim een jaar als directeur a.i. te hebben geopereerd, benoemd tot
Directeur van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Turbulent jaar.
In november 2008 kreeg de toenmalige adjunct directeur Bernard Lensink de kans om directeur ad interim te worden. Op dat moment stond het Landgoed reeds in de verkoop, na het opsplitsen van de ABN AMRO Bank door het consortium. Inmiddels is bekend, dat het Landgoed een volledige dochtermaatschappij van de ABN AMRO Bank zal blijven en dat de gehele zakelijke en particuliere markt van harte welkom is. Bij deze ontwikkeling kon de benoeming van een directeur niet uitblijven. Bernard Lensink (35 jaar) is hiermee de jongste directeur van een vijfsterren hotel in Nederland.

Geen onbekende in de hotellerie.
Bernard Lensink is sinds juli 2006 werkzaam als adjunct directeur bij Landgoed Duin & Kruidberg. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed bij gerenommeerde hotelketens zoals Radisson SAS en Le MĂ©ridien. Hij is in Brussel, Cannes, Bad Saarow, Berlijn en Amsterdam werkzaam geweest. Tevens was hij gedurende 4 jaar bestuurslid van de Association of Food & Beverage Management en is hij momenteel bestuurslid van Meetings & More.

Landgoed Duin & Kruidberg is een vijfsterrenhotel met 75 hotelkamers, 9 conferentiezalen, 5 stijlkamers, Brasserie & Loungebar DenK en Restaurant De Vrienden van Jacob, dat is bekroond met een Michelinster.

/////////



Ingezonden persbericht