Ingezonden persbericht


Warme muziek op een kille herfstavond

Op vrijdag 4 december organiseert Dormibella (Koningin Julianaweg 44) voor het eerst een geheel akoestische avond. Drie zeer talentvolle bands presenteren speciaal voor Dormibella een deel van hun repertoire onversterkt. Net als op hout gerijpte Whisky, wordt de akoestische muziek gewaardeerd om zijn puurheid. We gaan dus terug naar de kern van de muziek. Voor iedereen die een intieme muzieksfeer kan waarderen of gewoon van de gezelligheid houdt: twijfel niet en laat je verrassen op vrijdag 4 december! De zaal is open vanaf 21:00 en de toegang is gratis.

Fexet
Een jong aanstormende punk-/rockband die is voortgebracht uit het programma "Ready to Play". Geïnspireerd door de invloeden van Blink182, zet de band een leuk repertoire neer van eigen werk afgewisseld met covers. Ondanks hun passie voor punkrock, zijn deze jongens niet vies van een akoestisch optreden.

So What
De band So What is onlangs genomineerd voor de Haagse popprijs in het genre Beste Album. Deze Haagse band heeft reeds een bloeiende geschiedenis achter zich, wat zich niet onverminderd lijkt door te trekken naar de toekomst. Uit de catchy- songs zijn invloeden uit de Britpop-scene hoorbaar. Het is daarom ook niet zomaar, dat de jongens hun debuutalbum "Tiptoes" in Engeland hebben opgenomen met topproducent Greg Haver.

Pitch Blond
Pitch Blond heeft op 14 november haar volledige cd "Wise and Ugly" uitgebracht. De cd staat voor een verdiepend geluid van het, zoals 3voor12 het met een mond vol noemt: "uptempo-punky-poprock band". Het mag duidelijk zijn dat dit trio een krachtig geluid weet neer te zetten. Met de charismatische Suzanne Ypma als boegbeeld, weet Pitch Blond elk optreden in een rockshow te veranderen.

Dormibella is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij halte Damlaan stoppen de bussen 45 (Veolia) en 39 (Veolia) en daarna elk uur nachtbus 2.

Kijk voor meer informatie over Dormibella en het komende programma op www.dormibella.nl.


---



Ingezonden persbericht