Ingezonden persbericht


KitCatKlub zegt gedag met een Bang!

Komende vrijdag neemt KitCatKlub tijdelijk afscheid voor een heerlijke winterslaap van het knusse club Home. Natuurlijk met een Big Bang! Aan tech-house meester en dj van het eerste uur Remy de eer om op deze editie de kroon te spannen. Naast hem zullen jongeheren Philip Young en de losgeslagen formatie Banda Bassotti de toko in vuur en vlam zetten. Kortom een editie om niet te missen.

De afgelopen twee jaar stond de creme de la creme van de minimal, techno en underground house achter de decks van KitCatKlub. Dat levert een C.V. op met artiesten als Raresh, Joel Mull, Michel de Hey, Bart Skils, Boris Werner, Lauhaus en Shinedoe, als ook Marcello, Isis, Carlos Valdes, Sandrien, Daniel Sanchez en graag geziene residents en jonge honden Wouter de Moor, Vincenzo de Bull, Florian Rath & Matthijs Groos, Jeroen Kok & Berend Kirch en Mr. Minoz & Miss Melera. Muzikaal allen geniaal.

Tijdens het afscheidsfeestje komende vrijdag een gezellige bende van ellende. Remy behoeft geen intro. Electronica diskjockey van het eerste uur en op het moment meer current dan ever. De beste man ramt op de beste feesten, festivals en buitelandse gigs subtiel en koersvast de sterren van de hemel. Hij staat sinds dag 1 op KitCatKlubs verlanglijstje. Met heel veel trots daarom als hekkensluiter van KitCatKlub komende vrijdag. De jongens van Banda Bassotti zijn graag geziene gasten, voor en achter de decks, op de beste feesten van Amsterdam. Philip Young heeft ook een stevige posse van de leukste nachtdieren van de stad om zich heen en timmert als artiest zeer lekker aan de weg.

Our House Your Home!

KitCatKlub Farewel Bang!
Vrijdag 4 december
Remy, Banda Bassotti, Philip Young
Club Home, Wagenstraat 3-7, Amsterdam
Entree: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de deur
www.clubhome.nl