Ingezonden persbericht


Assadaaka vereniging voor multiculturele vriendschap, www.vriendschapassadaaka.web-log.nl, Stichting Onze Hoop voor migranten met een handicap en hun familie, www.comiteonzehoop.web-log.nl, NOMA Nederlandse Bond Oudere Migranten Actief, www.noma-amsterdam.nl

in samenwerking met

Kerstfeest met daklozen

Dakloos, eenzaam en armoede tijdens de kerst

IEDEREEN IS WELKOM!!!
Ambassadeurs van de Regenboog Groep, een vrijwilliger en een ervaringsdeskundige vertellen over hun ervaringen en laten geĂŻnteresseerden kennis maken met de " andere" wereld van daklozen en verslaafden en proberen vooroordelen weg te nemen.

Waar: De Meevaart - Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam (Indische buurt in Zeeburg)

18.00 uur: Zaal open 18.30 uur: Aanvang programma 19.30 -20.00 uur: Tijd voor een hapje en een drankje 20.00 uur: Voortzetting programma. 21.00 uur: Einde Routebeschrijving:
Routebeschrijving OV en lopend naar Balistraat 48a: De Meevaart ligt 4 minuten lopen van het Muiderpoort Station, te bereiken met de trein, tram 3 en de bussen 15; 22; 37; 40 en 41. Bij de uitgang aan de kant van de Celebestraat en Insulindeweg loopt U naar links de Celebesstraat in langs het spoor. De derde straat rechts is de Balistraat.

Let op door de herinrichting van de Balistraat, is het gedeelte voor de Meevaart moeilijk bereikbaar voor auto's. Rolstoelen e.d. kunnen de Balistraat inrijden vanuit de Celebestraat. Ingang De Meevaart via hellingbaan. Hulp is aanwezig.