Succesvolle beursformule laat Rotterdam werken


Banenbeurs 010 geeft bedrijven op zoek naar (v)mbo talent een prominent podium

ROTTERDAM, 20090322 -- Na het grote succes in Amsterdam vorig jaar, kon een Rotterdamse editie niet uitblijven: Banenbeurs 010 is een feit. De echte Rotterdammer roept 'wat in Amsterdam kan, kan in Rotterdam ook, maar dan beter'. Voor dit concept mag de havenstad zich gaan bewijzen in het overtreffen van de hoofdstad. Een flinke, maar wel een haalbare klus.

Vorig jaar trok de eerste editie van Banenbeurs 020 ruim 100 bedrijven met zo'n 5.000 vacatures aan. Deze bedrijven, uit diverse sectoren, boden aan de ruim 3.000 gemotiveerde bezoekers hun (v)mbo vacatures aan, waarvan een groot gedeelte werd vervuld. Exposanten spraken over een nieuwe dimensie in hun werving: een beurs die werkt!

Ook ander grote steden zullen op termijn hun eigen variant krijgen. Maar eerst is de eer aan Rotterdam en omstreken en wel op vrijdag 4 december in de Van Nelle Ontwerpfabriek. De deuren zullen voor het publiek geopend zijn van 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Bedrijven die deel willen nemen kunnen overigens al aansluiten vanaf 1.500 euro, exclusief btw en inclusief professionele standbouw.

Meer aanvullende informatie is te vinden op de website www.banenbeurs010.nl





ingezonden persbericht